Σελίδες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

5 σημαντικά προειδοποιητικά σημάδια ότι έχετε συναντήσει την ψεύτικη δίδυμη φλόγα σας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η «αδερφή ψυχή» είναι ένας όρος που περιγράφει ένα άτομο που είναι το τέλειο ταίρι για εκείνους, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι αδερφές ψυχές στην πραγματικότητα «βγαίνουν» σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη.

Και ενώ δεν είναι όλοι ρομαντικοί, έχουν ωστόσο μια σημαντική επίδραση στις ζωές μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Μερικές αδερφές ψυχές είναι μαζί σας μόνο για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, άλλες είναι μαζί σας για μια ζωή, αλλά εσείς αναμφισβήτητα τις θυμάστε όλες, καθώς όλες ήρθαν στη ζωή σας για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Ακολουθούν μερικοί διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας:

1. Ο φίλος

Αυτό το άτομο είναι συχνά ο καλύτερος φίλος σας στη ζωή. Είναι κάποιος που γνωρίσατε και αμέσως ξέρατε ότι οι δυο σας θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι, επειδή ήδη αισθάνεστε σαν να ήσασταν φίλοι για μια ολόκληρη ζωή.

Αυτό είναι ένα άτομο στο οποίο μπορείτε να μιλάτε για ώρες και που πάντα σας στηρίζει επειδή συχνά σας καταλαβαίνει καλύτερα απ’ ότι καταλαβαίνετε εσείς τον ίδιο σας τον εαυτό σας.

Αυτή η αδερφή ψυχή ήρθε εδώ για μεγάλο διάστημα, επομένως βεβαιωθείτε ότι θα φροντίσετε αυτή τη σχέση και ότι δε θα την πάρετε για δεδομένη.

2. Η μπάλα κατεδάφισης

Αυτός ο τύπος αδερφής ψυχής έρχεται στη ζωή σας με έναν σκοπό: Να ταρακουνήσει τη βάρκα. Έρχεται στη ζωή σας όταν χρειάζεστε μια αλλαγή προοπτικής, προκαλώντας σας να σκεφτείτε στα αλήθεια τη ζωή σας και τα σχέδιά σας.

Θα ξέρετε πότε αυτή η αδερφή ψυχή μπήκε στη ζωή σας επειδή θα έρθει σαν τυφώνας αγάπης και πάθους. Ένας τυφώνας που ηθελημένα θα θέλετε να χαθείτε μέσα του επειδή ποτέ πριν δεν νιώσατε τέτοια ορμή.

Αλλά όπως η καταιγίδα περνάει και δεν αφήνει τίποτα πίσω της παρά μόνο συντρίμμια, έτσι κάνει και αυτή η αδερφή ψυχή. Η μόνη διαφορά είναι ότι εξελίσσεστε σε διαφορετικό άτομο χρησιμοποιώντας τα απομεινάρια της σχέσης ως θεμέλιο.

3. Ο Εραστής/Παράλληλη σχέση


Αυτές οι αδερφές ψυχές έρχονται στη ζωή μας για να μας διδάξουν κάτι που θα είναι πολύτιμο αργότερα στη ζωή μας. Μπορεί να είναι η πρώτη μας αγάπη, ένας κρυφός δεσμός ενώ είμαστε με κάποιον άλλο ή απλά μία παθιασμένη κατάσταση, τύπου φίλοι με προνόμια.

Αυτές οι σχέσεις ωριμάζουν αργά και μετατρέπονται σε κάτι σημαντικό σταδιακά. Και επειδή και οι δύο έχετε μάθει ο ένας τον άλλον τόσο καλά, ο δεσμός σας δε θα διαλυθεί σύντομα. Αυτές οι αδερφές ψυχές συνήθως μένουν φίλες για μεγάλο διάστημα.

4. Ο άγνωστος

Η άγνωστη αδερφή ψυχή είναι κάποιος που συνήθως γνωρίσατε τυχαία σε μια πτήση, λεωφορείο, πάρτυ ή σε μια βόλτα στο δρόμο. Θα νιώσετε αμέσως σαν να χετε γνωρίσει αυτό το άτομο ακόμα και αν δε θυμάστε από που. Αν είστε ο τύπος που πιστεύετε σε προηγούμενες ζωές, αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι κάποιος που γνωρίσατε στο παρελθόν.

Ενώ η επικοινωνία μεταξύ σας είναι σύντομη, και οι δύο έχετε λέξεις σοφίας που το άλλο άτομο έχει ανάγκη να ακούσει. Είτε είναι επιβεβαίωση είτε σκούντημα στη σωστή κατεύθυνση, είναι πάντα οικεία.

5. Θεϊκή αγάπη

Αυτή η αδερφή ψυχή είναι εκείνη στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται όταν λένε την λέξη «αδερφή ψυχή». Είναι εκείνη που κάθε άτομο κοπιάζει να βρει στη ζωή επειδή αν είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να την βρούμε, συνήθως σημαίνει ότι είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε μαζί τις ζωές μας.

Αυτές οι αδερφές ψυχές είναι η αποκορύφωση των αδερφών ψυχών που περιγράφονται πιο πάνω. Αναγνωρίζουν αμέσως η μία την άλλη, έχουν την αίσθηση ότι έχουν γνωριστεί ξανά, έχουν μια συμπονετική φιλία και φυσικά την βαθιά και παθιασμένη αγάπη που δεν έχετε βιώσει ποτέ.

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας