Σελίδες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ερωτήσεις για το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές ®

Τι είναι Επιφώτιση?

Η ψυχική συνειδητοποίηση (Soul-Realization) δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ενσαρκωμένη ψυχή (κατώτερος εαυτός ή προσωπικότητα) η οποία συνειδητοποιεί
ότι δεν είναι το σώμα αλλά είναι ένα με των Ανώτερο εαυτό.
Υπάρχουν πολλά επίπεδα επιφώτισης. Για κάποιους ανθρώπους μπορεί να χρειαστούν περισσότερα χρόνια πριν βιώσουν το φώς της επιφώτισης ή την Βουδική Συνειδητότητα. Για άλλους μπορεί να χρειαστούν μήνες και για άλλους μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες.



Ποιοι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές ®

1.Άτομα κάτω των16 ετών
2.Άτομα με σοβαρές ασθένειες όπως Υπέρταση, Γλαύκωμα ή πρόβλημα με το συκώτι και τα νεφρά.
3. Έγκυες
4. Χρόνιοι Καπνιστές (όσοι καπνίζετε,συμβουλευτείτε έναν έμπειρο και πιστοποιημένο θεραπευτή)
5. Χρόνιοι Κρεατοφάγοι (Ειδικά όσοι τρώνε χοιρινό )
6. Άτομα τα οποία κάνουν υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή είναι εθισμένοι σε παραισθησιογόνα και ναρκωτικά



Γιατί το σώμα μου κινείται κατά την διάρκεια του Διαλογισμού?

Κατά την διάρκεια του διαλογισμού, ο διαλογιζόμενος μπορεί να βιώσει ασυνήθιστες κινήσεις του φυσικού του σώματος για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί κατά την διάρκεια του διαλογισμού καθαρίζετε το αιθερικό σώμα.



Τι Κάνω Αν Νοιώσω Δυσφορία κατά την Διάρκεια του Διαλογισμού?

Η σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση κάθε διαλογιζόμενου διαφέρει γι’αυτό αν νοιώσετε οποιαδήποτε δυσφορία, σταματήστε τον διαλογισμό. Εάν επιδεινωθεί η κατάστασή σας, συμβουλευθείτε έναν ιατρό.



Γιατί πρέπει να κάνω φυσικές ασκήσεις πριν τον Διαλογισμό?

Πριν τον Διαλογισμό, ενδείκνυται να κάνετε εύκολες φυσικές ασκήσεις έτσι ώστε να προετοιμάσετε το φυσικό και ενεργειακό σας σώμα, να αφομοιώσει την ενέργεια που θα παραχθεί κατά την διάρκεια του Διαλογισμού.
Μετά τον Διαλογισμό, επαναλαμβάνετε απλές φυσικές ασκήσεις και μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος σας έτσι ώστε να βοηθήσετε το φυσικό σας σώμα να αφομοιώσει και να διανείμει την ενέργεια που λάβατε κατά την διάρκεια του Διαλογισμού και να ενισχύσετε την υγεία και την ευεξία σας.



Γιατί πρέπει να απελευθερώσουμε την παραπάνω ενέργεια μετά το τέλος του Διαλογισμού?

Κατά την διάρκεια του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές, λαμβάνουμε απίστευτη ποσότητα Θεϊκής ενέργειας. Οι περισσότεροι διαλογιζόμενοι δεν συνειδητοποιούν ότι τα φυσικά τους σώματα μπορούν να διαχειριστούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ενέργειας. Απελευθερώνοντας και ευλογώντας την πλεονάζουσα ενέργεια, αποφεύγουμε την ενεργειακή συμφόρηση.



Γιατί και πως γίνεται η διαδικασία της γείωσης μετά το τέλος του Διαλογισμού?

Η διαδικασία της γείωσης θα αποτρέψει την εμπειρία της ζαλάδας και της αίσθησης του “εκτός τόπου και χρόνου” μετά το τέλος του Διαλογισμού. Οραματιστείτε ρίζες φωτός να βγαίνουν από τα πέλματα των ποδιών σας και από την σπονδυλική σας στήλη και να πηγαίνουν στην γη, περίπου 3 μέτρα βάθος.





“Καθημερινά κάνετε μπάνιο. Κάνοντας τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές ® είναι σαν να κάνετε ένα πνευματικό μπάνιο. Όταν η αύρα σας είναι καθαρή, βιώνετε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας. Όταν η αύρα σας είναι καθαρή, Ακόμα και η καλή τύχη σας αυξάνεται.”

Master Choa Kok Sui




Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση



Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας