Σελίδες

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τα χρώματα της ανθρώπινης αύρας και η σημασία τους!

Η ανθρώπινη αύρα είναι η εσωτερική ενέργεια που διαθέτει και εκπέμπει ο καθένας από εμάς. Η αύρα αυτή έχει συγκεκριμένες αποχρώσεις, οι οποίες καθορίζουν το γενικό χρώμα του αυρικού σώματος. Σημαντικό ρόλο κατέχει και το φόντο, πίσω από το άτομο του οποίου εξετάζεται η αύρα. Τα χρώματα της ενέργειάς μας και οι ερμηνείες τους είναι:


Α. Πράσινο

Εκπρόσωπος της ανάπτυξης, της επιβίωσης και αναγέννησης, κατόπιν μεγάλων δυσκολιών στη ζωή. Η παρουσία μιας φωτεινής πράσινης απόχρωσης στην αύρα αποτελεί ένα θετικό σημάδι, που δείχνει πως διαδικασίες ανανέωσης έχουν ενεργοποιηθεί. Το σκούρο ασημοπράσινο είναι κατευναστικό για τα νεύρα, ενώ το πράσινο της χλόης αντιπροσωπεύει μια διαδικασία σε ήρεμη εξέλιξη. Επιπλέον η έκφραση "πρασίνισε από τη ζήλια του" δεν είναι τυχαίο γεγονός. Άτομα ζηλόφθονα συνήθως διαθέτουν ένα άσχημο, θολό σκούρο πράσινο χρώμα στο κατώτερο διανοητικό αυρικό σώμα.


Β. Μπλε

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε αντιπροσωπεύουν τη σχέση μιας πληροφοριακής διαδικασίας με τον εγκέφαλο. Το σκούρο μπλε είναι κατευναστικό και σε περιπτώσεις τραυματισμού σηματοδοτεί τη γρήγορη επούλωση. Σε περιπτώσεις ατονίας, βοηθάει πολύ να βλέπει κανείς με τη φαντασία του σκούρο μπλε. Επίσης όταν παρέχονται πρώτες βοήθειες, από τα τσάκρα των χεριών πηγάζει το εν λόγω χρώμα. Στα στρώματα της αύρας ο βαθύς τόνος του μπλε αντιπροσωπεύει διάφορες βαθμίδες διαίσθησης. Το ανοιχτό γαλάζιο εκπροσωπεί την ικανότητα της μάθησης.


Γ. Λουλακί και Μενεξεδί

Το λουλακί είναι το σκούρο μπλε ελαφρά προς το μενεξεδί και είναι ο συνδυασμός διαισθητικού και πνευματικού ατόμου. Το έκτο τσάκρα έχει άμεση σχέση με αυτή την απόχρωση. Η μίξη του κόκκινου (=δράση), με το σκούρο μπλε(=απεριόριστη γνώση) έχουν ως αποτέλεσμα το μενεξεδί, το οποίο αντιπροσωπεύει ενεργοποιημένη απεριόριστη γνώση. Ο πιο σπουδαίος τόνος είναι εκείνος του λουλουδιού της λεβάντας και όποιος το διαθέτει είναι πάρα πολύ τυχερός! Τα άτομα που ανήκουν στους indigo, διαθέτουν αυτό το χρώμα αύρας.


Δ. Κόκκινο

Είναι το χρώμα της δράσης. Αντιπροσωπεύει το ζωικό στοιχείο, την πείρα των αισθήσεων, τα υλικά πράγματα. Συνήθως σηματοδοτεί την ύπαρξη αρνητικών στοιχείων στην αύρα. Μερικά είδη απεικονίζουν οργή, εγωισμό, μίσος, ευερέθιστο χαρακτήρα. Άλλες αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν το πάθος και τη λαγνεία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πολλά μπαρ χρησιμοποιούν στη διακόσμηση το χρώμα αυτό. Προδιαθέτει τους θαμώνες να καταναλώσουν αρκετές ποσότητες αλκοολούχων ποτών και διεγείρει τις σεξουαλικές τους αισθήσεις. Έρευνες σε φυτά απέδειξαν ότι το κόκκινο φως εντείνει την ανάπτυξη τους, κάνοντας τα ψηλότερα από εκείνα που μεγαλώνουν με φυσικό φως. Η ανώτερη μορφή του είναι το ροζ. Συμβολίζει την παγκόσμια αγάπη και είναι το συνηθισμένο χρώμα του τσάκρα της καρδιάς.


Ε. Πορτοκαλί.

Είναι ο συνδυασμός κόκκινου και κίτρινου. Η δραστηριότητα που αντιπροσωπεύει είναι εκείνη της συνεχούς εξισορρόπησης και εναρμόνισης. Είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει και ταξινομεί τις δυσαρμονίες σε ομάδες. Όταν κάποιος συνέρχεται από ασθένεια, η αύρα του είναι πορτοκαλί ή εμπεριέχει πορτοκαλί στίγματα. Όταν όμως οι αποχρώσεις του είναι ασαφείς, τότε υποδηλώνει νωθρότητα και ένδειξη κάποιας βλάβης. Από ψυχολογική άποψη παραπέμπει σε δράση και εγρήγορση.


ΣΤ. Κίτρινο

Όλες οι αποχρώσεις ισοδυναμούν με τη διανόηση. Καθεμία μαρτυρεί ένα τύπο λειτουργίας ή έκφρασης της διανόησης που καλύπτει όλο το φάσμα, από τη πονηρία (μουσταρδί), τη ανώτερη σκέψη (καναρινί) έως την ατολμία(κοκκινοκίτρινο). Όταν βρίσκεται σε συνδυασμό ή παράλληλα με άλλο χρώμα αποτελεί ένδειξη συνειδητής, διανοητικής συμμετοχής σε μια διαδικασία που επιτελείται τη συγκεκριμένη περίοδο που μετράται η αύρα. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι πρόκειται για ένα άτομο με εξαιρετική διανόηση. Συνήθως το χρώμα αυτό προκύπτει σε άτομα που ακολούθησαν ένα πρόγραμμα δίαιτας με θεαματικά αποτελέσματα.


Ε. Χρυσό & Ασήμι

Το μεταλλικό, αστραφτερό χρώμα του χρυσού διαθέτει μια φανταχτερή υφή. Εμφανίζεται συνήθως σε ακτίνες, μορφές ενέργειας και τσάκρα. Παρέχει προστασία και καθαρότητα. Είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για όλους τους σκοπούς και για κάθε είδους επούλωση. Το ασήμι δείχνει ότι η ενέργεια που παρέχεται από τους οδηγούς ενέργειας πηγαίνουν απευθείας στα μέρη του σώματος που επιτάσσει η διαδικασία, χωρίς να χαθεί ουσιαστικά χρόνος. Έτσι εφοδιάζεται το άτομο με την απαραίτητη ενέργεια για κάποιο σημαντικό γεγονός που έρχεται με ταχύτητα στο προσκήνιο.


Ζ. Καφέ

Σπάνια προκύπτει από μόνο του σαν γενικό χρώμα ενός αυρικού σώματος. Συνήθως υπάρχει σαν θολερότητα μαζί με ένα άλλο χρώμα. Άτομα που παρουσιάζουν σοκολατί αποχρώσεις έχουν μεγάλες δυνατότητες στις γεωπονικές επιστήμες, ή παρουσιάζουν εργατικότητα και ικανότητα οργάνωσης. Αρκετές φορές το καφέ αντιπροσωπεύει αρνητική επίδραση. Δείχνει άτομο με εγωκεντρική προσωπικότητα, που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και κανέναν άλλον.


Η. Γκρί

Άλλο ένα χρώμα που συνήθως αντιπροσωπεύει αρνητικές πλευρές. Πρόκειται για άτομα που δεν διαθέτουν καθόλου φαντασία, είναι σκληροί, ψυχροί χωρίς φίλους και απόλυτες απόψεις. Εμφανίζουν κατάθλιψη.





Αύρα





Πηγή : pyles.tv




Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή