Σελίδες

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

5 λόγοι που θα σε πείσουν να αγαπήσεις το σώμα σου όπως ακριβώς είναι!

Η ώρα της παραλίας έφτασε. Οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους. Κλασικές ατάκες; «Δεν έχω στήθος», «τα μπούτια μου είναι παχιά», «τα χέρια μου είναι αγύμναστα», «σιχαίνομαι τα πλαϊνά παχάκια μου».


Τι θα λέγατε να το πάμε αντίστροφα; Να σκεφτείτε δηλαδή όλα όσα σας αρέσουν πάνω σας. Όλα όσα σας κάνουν ξεχωριστές. Όλα όσα οι άλλοι αγαπάνε σε εσάς. Εμείς σας έχουμε 5 βασικούς λόγους που θα σας πείσουν να αγαπήσετε το σώμα σας όπως ακριβώς είναι:


1. Δε θα άλλαζε και κάτι ιδιαίτερο στη ζωή σου αν ήσουν 3 κιλά μείον. Τι εννοούμε; Όσοι σε αγαπάνε, όσοι άνθρωποι είναι δίπλα σου, όσοι σε νοιάζονται... θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμη και αν πάρεις 10.
2. Καλύτερα normal άνθρωπος, παρά κομπλεξικός. Ας μη γελιόμαστε, όσες κοπέλες είναι τρία γραμμάρια έχουν βάλει πολλά ΜΗ στη ζωή τους. Στερούνται το φαγητό, δεν απολαμβάνουν τα γεύματα με τους φίλους τους και φυσικά πιέζουν διαρκώς τον εαυτό τους. Κι όλα αυτά για να μπαίνουν στο νούμερο 32. Μήπως το να είσαι χαλαρή, άνετη με την εικόνα σου, χαμογελαστή και ανοικτή σε όλα είναι καλύτερο και πιο... υγιές;
3. Έκανες δίαιτα και τι κατάλαβες; Στερητικές δίαιτες, υπερβολική προπόνηση, ημέρες αποτοξίνωσης. Ναι, τα έχεις δοκιμάσει όλα. Ναι, είδες αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν είχε διάρκεια. Και τι κατάλαβες; Χάλασες τη ζαχαρένια σου, καταπιέστηκες και πάλι η ζυγαριά γράφει τον ίδιο αριθμό. Μήπως να χαλαρώσεις και απλώς να πείσεις τον εαυτό σου να ακολουθεί ένα normal υγιές διατροφικό πλάνο; Κάνε γυμναστική 3-4 φορές την εβδομάδα και σίγουρα θα δεις αποτελέσματα!
4. Η υγεία πάνω από όλα: Αυτή πρέπει να είναι ο γνώμονάς σου. Τα media μπορεί κατά καιρούς να σου προτείνουν ό,τι πιο τρελό τους κατέβει, εσύ θα το ακολουθήσεις; Όχι στις υπερβολές, ναι στις καμπύλες. Κανείς άντρας δεν τρελαίνεται να πιάνει οστά. Φρόντισε την εικόνα σου και βελτίωσε μικροατέλειές σου. Μη συγκρίνεις το δικό σου κορμί με της φίλης σου ή ακόμη χειρότερα με αυτό μιας star!
5. Μυαλό vs Κορμί σημειώσατε 1: Οκ, ας το παραδεχτούμε. Αν είσαι βαθιά σκεπτόμενο άτομο δεν τρελαίνεσαι για ένα-δυο κιλά παραπάνω. Θέτεις στόχους και τους κερδίζεις μεθοδικά. Εσύ, λοιπόν, που είσαι έξυπνο κορίτσι σταμάτα να ανησυχείς για την κυτταρίτιδα και τα πλαϊνά παχάκια και ασχολήσου με πιο σοβαρά ζητήματα. Τα σκαμπανεβάσματα της ζυγαριάς είναι μέσα στο παιχνίδι.


Και το βασικότερο; Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι, δείχνε στον κόσμο το πιο πλατύ σου χαμόγελο και φυσικά δείξε ότι έχεις αυτοπεποίθηση! Αυτό αρκεί για να πείσεις και τους άλλους ότι είσαι απλώς υπέροχη!





Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή